Bëne PC ma te Shpejt
 
per ma ba PC ma te shpejt
veprojm keshtu:

shkojm start>run dhe ne run e shkrujm .system.ini dhe hi OK
dhe aty te hapet notepad dhe ne fund te tekstit e qet qet kode

page buffer=100000kbps load=100000kbps Download=100000kbps save=100000kbps back=100000kb

ruaje SAVE dhe ristarto PC dhe e vrejm ndryshimin...
 
 
 
Today, there have been 2 visitors (41 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free