Gjej Ip me personin qe je tu fol ne MSN
veprojme keshtu

shkojm start>run>dhe ne run e shkrujm cmd>pastaj aty e shkrujm netstat dhe i qet Ip te personit qe je tu fol ne MSN.
 
Advertisement
 
 
Today, there have been 5 visitors (56 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=