Ndryshoni welcome

Mjetet:
RMjetet:

Resouce Hacker

Hapi Resouse Hacker dhe shkojme ne FILE>OPEN dhe kerkojme fajllin me emrin logonui.exe i cili gjendet ne C:WINDOWSsystem32.Pastaj klikojme STRING TABLE(qe gjendet ne anen e majte te dritares),me pas klikojme 1,dhe me pastaj edhe 1033.Pasi ta hapim,gjejme "welcome" fshijeni dhe shkruni dicka tjeter sipas deshires.
Me pas shkojme Compile Script dhe FILE>SAVE AS dhe e ruajme direkt ne C:WINDOWSsystem32 dhe e zhvendosim fajllin e vjeter.Qe te verejme rrezultatet ristartojme PC.

 

esouce Hacker
 

Hapi Resouse Hacker dhe shkojme ne FILE>OPEN dhe kerkojme fajllin me emrin logonui.exe i cili gjendet ne C:WINDOWSsystem32.Pastaj klikojme STRING TABLE(qe gjendet ne anen e majte te dritares),me pas klikojme 1,dhe me pastaj edhe 1033.Pasi ta hapim,gjejme "welcome" fshijeni dhe shkruni dicka tjeter sipas deshires.
Me pas shkojme Compile Script dhe FILE>SAVE AS dhe e ruajme direkt ne C:WINDOWSsystem32 dhe e zhvendosim fajllin e vjeter.Qe te verejme rrezultatet ristartojme PC.
 
 
 
Today, there have been 2 visitors (114 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free