Qysh me vendosë emrin tënd tek ora

2.Shkojm : Start<>Control Panel<>Regional and language Options< >Customize Pastaj Time Dhe tek Time format shenojm h:mm 'emriJuaj' emrin tuaj me kufizu me keto gjysme thonjezat ' emri juaj'.

 
Advertisement
 
 
Today, there have been 4 visitors (156 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=