Si me Qel Web Ne Paint
 
Shkoim E Hapim PAINT edhe Shkojm : Help -> Help Topics Tani ne krye te faqes te e Kalterta  klikoni me tastin e djatht te Miut dhe shkoni Jump To URL Aty E Shkruni Nje WebFaqe edhe e shehni rezultatin Punon veq ne WindowsXP
 
Advertisement
 
 
Today, there have been 3 visitors (49 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=