Trik lëvize mausin me anë te tastaturës

kliko shift+alt-num lock edhe e leviz mausin me numrat 8 te nalte 2 posht 4 dhe 6 anash edhe 1,3,7,9 pjerrtas...

 
Advertisement
 
 
Today, there have been 3 visitors (116 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=