Fshi virusat prej PC
 
shkojme>start>run>dhe ne run e shkrujm %temp% i mshon ok dhe aty qet disa fajlla dhe i fshin te gjitha .
 
Advertisement
 
 
Today, there have been 3 visitors (57 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=