Si ta zvoglojm MB e një muzike
tash ktu po ju tregoi une si me zvogelu Kong e sende tjera me nje program (Windows Movie Maker)...se pari hyjm ne pc pastaj shkojm START dhe pastaj PROGRAMS dhe pastaj shkojm Windows Movie Maker klikojm aty...dhe Pastaj shkojm File lart ne anen e Majt osht...dhe shkojm IMPORT INTO COLLECTIONS (ose ja bojm CTRL+I) dhe pastaj aty Zgjedhim kongen qe deshirojm me zvogelu ose me rrit kur e zgjedhim kongen e prekim IMPORT dhe pastaj ne mes te programit del Konga qe e kemi zgjedhur...ate kong e marrim e bartim me maus deri ne disa Katror qe jon Posht Programit dhe kur kongen e qesim te katroret shkojm perseri FILE pastaj shkojm SAVE MOVIE FILE dhe klikojm ne to..dhe pastaj klikom NEXT > aty ku lexon ENTER A FILE NAME FOR YOUR SAVED MOVIE aty e bon EMRIN e konges dhe pastaj klikojm perseri NEXT> pastaj kur e prekim next shkojm SHOW MORE CHOICES klikojm ne to dhe pastaj e vendosim me pik BEST FIT TO FILE SIZE dhe pastaj aty ja zvogelojm ose ja rritim MB ose GB ose KB dhe kur ja zvogelojm ose ja rritim MB klikojm perseri NEXT> pastaj presim deri sa procedura te kryhet te mbushet 100% si dhe mundeni me shkurtu muziken vetem po ju lajmeroj se nese nje keng ka qene me MP3 ajo eshte shenderruar ne WMA ...uroj qe sado pak te me keni kuptuar
 
Advertisement
 
 
Today, there have been 3 visitors (99 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=