Rrit Shpejtsin e Ramit ne Windows XP
 
Per me rrit shpejtsin e ramit veprojm ne kete menyre:

Start->regedit dhe gjeni celsin HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetContro lSession ManagerMemory Managementtani ne DisablePagingExecutive vini 1 (per default eshte 0),keshtu Xp do te perdore me pare RAM pastaj swap,pastaj dimensionin e Pagefile (Swap) e vendosni ne 200
 
Advertisement
 
 
Today, there have been 3 visitors (48 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=