Krijo follder qe nuk shihet
hap nje follder she ia len emrin she pasaj shkojme propeties dhe costumize change icon edhe e shikon nje follder qe nuk shihet edhe ok...pastaj klikon rename edhe e mban trus alt dhe shtup numrat 0160 dhe enter.. ndoshta me kuptuat...
 
 
Today, there have been 2 visitors (134 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free