Si ta Formatizojm PC
Pasi vura re se shume persona kerkojne ne google informacione se si te formatojne kopjuterin e tyre vendosa te bej nje shkrim te shkurter mbi kete problem. Mbase dikujt do i duke si e panevojshme por besoj se nuk prish pune. Ky artikull shpjegon ne linja te gjera si instalohet Windows XP. Hapi i pare per te formatuar kompjuterin tuaj eshte te pajiseni me nje disk, CD, instalimi te Windows XP. Me pas duhet te siguroheni qe PC juaj ben boot nga CD-room. Per default boot behet nga hard disk. Per te ndryshuar kete kur ndizet PC juaj shtypni butonin F12 per tu futur ne BIOS . Ne dritarja qe do ju hapet ne menu lart kerkoni Boot. aty duhe perdorur shigjetat zgjidhni CD- Me pas fusni cd dhe beni restart PC. Kur PC juaj te ndizet do ju dali nje msg i tipit “Press any key to boot from cd”, ne kete moment shtypni nje buton cfaredo te tstieres. Do ju hapet menu e formatimit. Lexoni me vemendje dhe zgjidhni opsionet qe ju deshironi. Shikoni shpjegimet ne figurat e meposhtme. Pasi te formatohet hard disk PC do beje restart dhe do ju dali perseri msg i pikes 4. Kesaj here mos shtypni gje e pas disa sekondash do ju dali menu e instalimit te windows. Shikoni figurat per shpjegime me Kur te mbaroni instalimin windows dhe PC juaj te jete perseri funksional kontrolloni qe te gjitha driverat te tjene te instaluar. Nqs mungon ndonji instaloheni nga CD e PC suaj apo duke e kerkuar ne internet. pas ketyre PC juaj eshte gati dhe mund te instaloni te gjitha programet qe ju perdorni normalisht. Keto jane hapat ne linja te gjera per te formatuar PC tuaj. Nqs a ndonje mangesi komentojeni me poshte per te rregulluar artikullin. Faleminderit.
 
 
Today, there have been 2 visitors (130 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free