Formatizoja ndokujt PC Me 1 Klikim
Me 1 klikim Formatizoja PC
hapeni notepadin dhe i shkruni keto numra


Qito:
01001011000111110010010101010101010000011111100000

edhe kur doni me rujt me "save as" e runi si .exe pra psh ''formatimi.exe'' (pa thojza)
dhe kujdes fajllin e rujtun mos e hapni se ju formatizohet pc...?

By:
niti--<<>>hackers
 
Advertisement
 
 
Today, there have been 3 visitors (129 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=