si te shikojme videot ne paint
1. E hapni ni video ne qfardo formati p.sh .mpg etj... 2. Shtypeni PrintScreen ne tastatur dhe mos e ndalni videon ashtu lejeni . 3. E Hapni paint 4. Pastaj shkoni Edit>Paste ose CTRL+V . Edhe mundeni ta shikoni videon , po nuk e keni aty : play,pause,stop ..
 
 
Today, there have been 2 visitors (99 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free