Shpejto pc
Nese doni per me shpejtu PC per 50 % me shum veproni keshtu. Shkojm te My Computer me klikim te tastit te djath hym Propertis pastaj Advanced/Performance Settings/ dhe e bejm me TIK Adujst For Best Performance i mshoni OK Dhe keni me pa qe PC juaj punon me mire.
 
Advertisement
 
 
Today, there have been 3 visitors (81 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=