Bëni Kompjuterin Tënd të flas (PA PROGRAM)
Beni kompjuterin tuaj te flas (pa program) Beni kompjuterin tuaj te flas: Hapni notepadin Kopjoni kete tekst dhe vendoseni ne dokumentin e notepadit: Dim msg, sapi msg=InputBox("Shkruaje tekstin kėtu","Talk it") Set sapi=CreateObject("sapi.spvoice") sapi.Speak msg Ruajeni dokumentin me prapashtesen .vbs Pastaj hapeni dokumentin e ruajtur, ne hapsiren e treguar shkruajeni tekstin e deshiruar, dhe klikoni talk it.
 
Advertisement
 
 
Today, there have been 3 visitors (77 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=