Hin ne PC Pa e Dit Passwordin

Ja se si duhet te hyni ne pc pa e ditur password

Procedura eshte kjo shume e thjeshte ...

Edhe pse eshte si ilegale po e postoj ...

1-Ndizni pc
2-Truseni F8
3-Safe mode
4-Klikon te Admin..
5-Control Panel.
6-Remove Pass

Dhe pastaj pa password dhe mund te hyni te punoni

 
Advertisement
 
 
Today, there have been 3 visitors (76 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=