Ndryshoni tekstin Welcome kur ndizet kompjuteri
Mjetet: RMjetet: Resouce Hacker Hapi Resouse Hacker dhe shkojme ne FILE>OPEN dhe kerkojme fajllin me emrin logonui.exe i cili gjendet ne C:WINDOWSsystem32.Pastaj klikojme STRING TABLE(qe gjendet ne anen e majte te dritares),me pas klikojme 1,dhe me pastaj edhe 1033.Pasi ta hapim,gjejme "welcome" fshijeni dhe shkruni dicka tjeter sipas deshires. Me pas shkojme Compile Script dhe FILE>SAVE AS dhe e ruajme direkt ne C:WINDOWSsystem32 dhe e zhvendosim fajllin e vjeter.Qe te verejme rrezultatet ristartojme PC. esouce Hacker Hapi Resouse Hacker dhe shkojme ne FILE>OPEN dhe kerkojme fajllin me emrin logonui.exe i cili gjendet ne C:WINDOWSsystem32.Pastaj klikojme STRING TABLE(qe gjendet ne anen e majte te dritares),me pas klikojme 1,dhe me pastaj edhe 1033.Pasi ta hapim,gjejme "welcome" fshijeni dhe shkruni dicka tjeter sipas deshires. Me pas shkojme Compile Script dhe FILE>SAVE AS dhe e ruajme direkt ne C:WINDOWSsystem32 dhe e zhvendosim fajllin e vjeter.Qe te verejme rrezultatet ristartojme PC.
 
Advertisement
 
 
Today, there have been 4 visitors (155 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=