Disa Weba Per Me Qu SMS Falas
 
1. www.startino.de - duhet te regjistroheni ( 1 sms ne dite)
2. www.zuerichbynight.ch - duhet te regjistroheni (3 sms ne dite)
3. www.locomoby.com - duhet te regjistroheni (5 sms ne dite, nuk punon ne vala 900, regjistrimi me numra tjere mund te behet)
4. http://www.doah.de/freemail/ - duhet te regjistroheni (me nje regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa here me e-mail adresa te ndryshme)
5. www.talk4all.de - pa u regjistruar mund te dergoni 2 sms ne dite prej ores 10 - 22
6. www.alleskostenlos.ch - pa u regjistruar mund te dergoni 3 sms ne dite prej ores 10 - 22
7. www.neversquare.com - me regjistrim fitoni 50 kredi, cdo jave ju shtohen kredi vetvetiu, mund te dergoni, sms, mms, wallpapers, etj., nuk punon ne vala 900
8. www.messageplanet.com - pa u regjistruar mund te dergoni sms ne disa vende te botes
9. www.msxstudios.de - duhet te regjistroheni, pasi te regjistroheni kliko ne sms e me pastaj ne 2 banera te kesaj faqe dhe do t'ju hapet rubrika per te derguar sms, mund te dergoni 1 sms cdo nje ore.
10. www.flirt-to-date.de - duhet te regjistroheni,
11. http://sms.pronome.de/ - duhet te regjistroheni, 1 sms ne dite
12. www.teamspace.com, - me nje regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa here.
13. www.djrichy.ch, - duhet te regjistroheni, 1 sms ne dite
14. www.sms.search.ch, - duhet te regjistroheni, 1 sms ne dite
15. www.smscheabit.com/free/ - pa u regjistruar mund te dergoni sms ne disa vende te botes.
16. www.interspot.com - duhet te regjistroheni, mund te dergoni sms pa kufi, e meta e kesaj webfaqe eshte se ndonjehere nuk dergon sms mirepo ndonjehere eshte shume e shpejte.
17. www.lerntippsammlung.de - duhet te regjistroheni dhe do te fitoni kredi, pastaj me referime mund te fitoni ende sms falas.
18. www.yesmms.com, - duhet te regjistroheni 500 sms ne muaj, mirepo punon vetem per disa shtete.
19. http://www.forenrat.de/freemail/index.php, - duhet te regjistroheni (me nje regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa here me e-mail adresa te ndryshme)
20. www.sooms.de - duhet te regjistroheni, 1 sms ne dite
21. www.cellebrum.com, - duhet te regjistroheni dhe fitoni 50 kredi, mund te fitoni ende kredi me referime.
22. www.esms.net - me nje regjistrim fitoni 10 sms, mund te regjistroheni disa here me e-mail adresa tjera.
23. www.chasecount.ch - pa u regjistruar mund te dergoni 1 sms ne dite, ka te kufizuar kontigjentin e sms-ave ne dite ne 50.
 
 
Today, there have been 2 visitors (96 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free